Wat doet IBM?

Vandaag een artikel over IBM. Heb jij wel eens van dit bedrijf gehoord, maar vraag jij je af wat zij nou eigenlijk doen? Dan gaat dit artikel jou verder helpen.

We vertellen namelijk precies wat dit bedrijf doet en verder geven we je nog een hoop andere leuke informatie.

Dit bedrijf staat bij het grote publiek bekend vanwege de eerste IBM Personal Computer. Tevens doet dit bedrijf aan het ontwerpen en verkopen van hardware en software van computers. Het bedrijf is dus actief in de IT. Deze aanbieder wordt ook wel Big Blue genoemd. Dit omdat het bedrijf een blauw logo heeft en veel macht heeft. In 1940 werd de eerste Nederlandse vestiging opgericht. Het bedrijf heeft dus een flinke geschiedenis.

Vindt u deze pagina leuk?

Lees dan snel meer op de commodore pagina!

IT werkzaamheden

IBM doet dus aan IT werkzaamheden. Ben jij zelf helemaal gek van computers en wil jij hier graag mee werken? Dan is het een aanrader om een IT opleiding te volgen. Je kunt dan iets gaan doen dat je echt leuk vindt en het mooie is dat er erg veel werk in deze branche is. Kortom, er is veel vraag naar jou en hierdoor kan je veel geld verdienen. Mocht jij een opleiding willen gaan volgen verdiep je hier dan wel goed in. Je wilt natuurlijk wel iets gaan doen dat echt bij je past, daar krijg je natuurlijk energie van. Vaak ben je hier dan ook een stuk beter in dan wanneer je iets doet waar je niet goed in bent.

Meer artikelen

Hopelijk weet jij nu precies wat IBM doet. Mocht jij hier nog vragen over hebben, dan kan je natuurlijk gewoon contact met ons opnemen

Tevens vind je op de website van deze aanbieder ook veel informatie en zijn er nog veel meer blogs te vinden. Vond jij dit een leuk artikel? Dan hebben wij nog veel meer artikels die te vinden zijn op onze website. Neem een kijkje, misschien staat er wel wat leuks bij!

Heb jij nog leuke suggesties of onderwerpen waar wij over moeten schrijven, geef deze dan even door. Wie weet is er wel een leuk onderzoek dat wij voor jou kunnen onderzoeken. Dit doen wij natuurlijk graag voor onze trouwe lezers!