app

Waarom is de digitale werkbonnapp in gebruik genomen?

Het was in het verleden moeilijk om van de werknemers, die op locatie opdrachten moesten uitvoeren, de gewerkte uren bij te houden. In de periode van de digitale ontwikkeling is er een oplossing gezocht en gevonden om dat probleem op te lossen. In principe is de digitale werkkoffer de oplossing, die over de hele wereld gebruikt kan worden. Wanneer nu een werknemer op locatie is waar hij zijn werk moet uitvoeren, zal hij na de gedane arbeid digitaal alle gegevens aan het kantoor doorgeven. De werkbonnapp wordt gebruikt voor het doorgeven van de gewerkte uren, maar ook om te factureren, offreren en automatiseren. In de werkbonnapp staan niet alleen de gewerkte uren, maar ook de producten die gebruikt zijn om het probleem op te lossen. De opdrachtgever zal, na controle, de werkbonnapp ondertekenen. De rekening zal worden opgemaakt volgens de gegevens van de werkbonnapp.

De papieren werkbonnen.

Toen er nog papieren werkbonnen werden gebruikt, waren er vaak problemen tijdens het verwerken van de gegevens die op de werkbonnen vermeld stonden. De buitendienstmedewerkers vulden op de plaats, waar de werkzaamheden verricht waren, de werkbonnen in. De werkbonnen waren vaak onleesbaar. Daardoor ontstonden er regelmatig problemen bij het berekenen van de kosten. Ondanks dat het voor oudere werknemers een hele overgang was om over te stappen naar de digitale werkbonnapp, wil men vaak nu niets anders meer. Het invoeren van gegevens is gemakkelijk en leesbaar.

Het maken van een digitale werkbare werkbonnapp.

Om een goede werkbonnapp te kunnen gebruiken, moet u er eerst een laten maken die geheel op uw wensen afgestemd is. Dat kunt u laten doen door Informapp. Informapp bouwt formulieren en publiceert deze in de “Inform”app (iOS en Android) of via een weblink. Gebruikers kunnen gratis deze App downloaden. De rekening krijgt u als eigenaar gepresenteerd. Als u meer wilt weten welke formulieren door Informapp gemaakt kunnen worden, kunt u de website www.informapp.nl bezoeken. Wanneer u na het bezoeken van de website nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen. Het is belangrijk dat u als werkgever ervoor zorgt dat uw werknemers alle gegevens gemakkelijk kunnen verwerken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *