clean

Na hardware reiniging weer fris aan het werk

We weten allemaal hoe belangrijk hygiëne is, voor onszelf, voor onze kinderen. En indien nodig weten we dat ook voor een ander die het er niet zo nauw mee neemt. Maar hoe serieus nemen we eigenlijk de hygiëne van de apparatuur waar we dagelijks mee werken? Hardware reiniging is belangrijker dan u denkt. En u doet ook nog eens aan preventief onderhoud.

Schoon werken

We horen u denken: maar wat houdt hardware reiniging dan precies in? Maar liefst 95% van alle hardware is niet schoon, zeg maar gerust vervuild of zelfs vies. Bij hardware reiniging wordt uw apparatuur vakkundig schoongemaakt, uiteraard met speciale reinigingsmiddelen. U kunt er dan ook op vertrouwen dat uw pc, laptop of telefoon niet beschadigd raakt. Vaak wordt er perslucht gebruikt, in combinatie met een zachte borstel werkt dat uitstekend. Vuil kan zich niet meer verstoppen en moet zich overgeven aan de medewerker van Happy Clean. En ook uw kabels en stekkers ontkomen er niet aan.

Biologische reiniging

Natuurlijk wordt er hierbij ook rekening gehouden met het milieu en de menselijke gezondheid. Hardware maak je niet schoon met producten die je eigen welbevinden in gevaar brengen. Nee, biologische reinigingsmiddelen, die worden gebruikt en doen uitstekend waarvoor ze bedoeld zijn. Een inspectie met UV-C licht maakt al snel duidelijk waar het grootste probleem zit. Een vuilafstotende coating zorgt ervoor dat nieuw vuil raar opkijkt als het zich niet kan hechten. Nee, bij Happy Clean maken ze het terugkerend vuil niet bepaald makkelijk.

Reiniging op locatie

En om het voor u nog eenvoudiger te maken, vindt die reiniging van uw apparatuur op locatie plaats. Zo komen die mensen van Happy Clean nog eens ergens. U kunt even niet werken, maar u bent uw hardware dus niet voor langere tijd kwijt. Dit is nog eens tijd besparen. U heeft bij wijze van spreken uw koffie nog nauwelijks op en de hardware reiniging van uw werkplek is al achter de rug. Maar omdat u morgen waarschijnlijk alweer met een boterham of koekje aan uw laptop zit, krijgt u ook hardwarereinigingsdoekjes. Vuil voorkomen is immers beters dan genezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *